Makaron (ryżowy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - APOTHEKE

SKU
B8595178216060

Makaron ryżowy świderki fusilli bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 250 g APOTHEKE. Wyprodukowany w Polsce przez renomowanego producenta herbatki dla dzieci i dorosłych. Składniki: mąka ryżowa, tapioka. Gotuje się go przez 8-9 minut. Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal. Bezglutenowy. Niska cena. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Makaron (ryżowy) świderki bezglutenowy BIO 250 g - APOTHEKE jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8595178216060
Waga całkowita (kg)0.280000
ProducentAPOTHEKE (herbatki dla dzieci, dorosłych, błonnik
Adres producentaMediate s.r.o., dolni libchavy 325, 56116 libchavy
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)100

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.