Makaron (semolinowy razowy) penne BIO 500 g - VITALIANA
Makaron penne BIO z mąki pełnoziarnistej durum, wyprodukowany we Włoszech przez VITALIANA. Idealny skład, niskie ceny. Odkryj smaki Italii! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina razowa z PSZENICY durum 100 %
OPIS
Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-9 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906750251615 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
Producent | VITALIANA |
Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Rozszerzony opis | Poznaj nasz ekologiczny makaron penne BIO 500g od VITALIANA, wytwarzany z 100% mąki pełnoziarnistej z pszenicy durum z certyfikowanych upraw ekologicznych we Włoszech. To idealna propozycja dla wszystkich miłośników kuchni włoskiej oraz osób dbających o środowisko. Zawiera błonnik, który wspomaga trawienie oraz bogate w białko i zdrowe węglowodany. Nie zawiera glutenu ani soi, więc jest odpowiedni nawet dla osób z nietolerancją pokarmową. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych. Odkryj smak słonecznej Italii już dziś! |