Makaron (semolinowy razowy) spaghetti BIO 500 g - VITALIANA
Makaron spaghetti BIO 500 g od VITALIANA to idealna propozycja dla miłośników włoskiej kuchni. Wyprodukowany z 100% mąki pełnoziarnistej z kontrolowanych upraw ekologicznych, gwarantuje wysoką jakość. Doskonały smak i wartości odżywcze sprawią, że przeniesiesz się do słonecznej Italii. Wypróbuj już teraz! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina razowa z PSZENICY durum 100 %.
OPIS
Ekologiczny makaron Vitaliana wyprodukowany we Włoszech w regionie Basilicata.
Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-10 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ/347 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 3,1 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906750251431 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.520000 |
| Producent | VITALIANA (włoskie produkty) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

