Ładuję...

Makaron (semolinowy) spaghetti BIO 500 g - ALCE NERO

SKU
B8009004110014

Makaron spaghetti BIO 500 g od ALCE NERO, włoskiego producenta, to żywność wysokiej jakości. Wyprodukowany z ekologicznego składnika - mąki z PSZENICY durum. Gotowy w 11 minut, zawiera 11 g białka i 2,9 g błonnika na 100 g. Bezglutenowy i wegetariański. Zapewnij sobie zdrowe i smaczne jedzenie! #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Makaron (semolinowy) spaghetti BIO 500 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
semolina (mąka z PSZENICY durum*), woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1478 kJ/352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8009004110014
Waga całkowita (kg)0.540000
ProducentALCE NERO (włoskie produkty)
Adres producentaAlce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120
Kraj pochodzenia składnikówWłochy
Rozszerzony opis

Zapraszamy do wypróbowania naszego ekologicznego makaronu spaghetti Alce Nero. Ten smaczny i zdrowy produkt odgrywa kluczową rolę w składaniu wyśmienitych i pożywnych dań włoskiej kuchni.

Nasz makaron spaghetti BIO jest wytwarzany z niewielu składników, co sprawia, że jest doskonałym wyborem dla osób ceniących sobie naturalne żywność. Wykorzystujemy semolinę – mąkę z pszenicy durum, która jest certyfikowana jako składnik ekologiczny. Nasz makaron powstaje tylko z tej zdrowej mąki, wody i miłości do dobrego jedzenia.

Makaron spaghetti jest kluczowym elementem kuchni włoskiej i może być również Twoim ulubionym składnikiem wielu pysznych potraw. Jego elastyczność i niepowtarzalny smak są doskonałą bazą do przyrządzenia aromatycznych sosów, ziół i warzyw, które podkreślają smak naszego makaronu.

Ważne jest również, że nasz makaron jest produkowany przez renomowaną firmę Alce Nero, specjalizującą się w wysokiej jakości włoskich produktach ekologicznych. Nie tylko jesteśmy dumni z naszego makaronu, ale także z odnawialnych źródeł energii, które wykorzystujemy podczas procesu produkcji.

Certyfikat BIO Alce Nero potwierdza, że nasze produkty są w pełni ekologiczne, bez dodatku chemikaliów ani sztucznych barwników. Ponadto, nasz makaron spaghetti jest wegetariański, co oznacza, że jest odpowiedni dla osób preferujących dietę bez mięsa. Dlatego zapraszamy zarówno mięsożerców, wegetarian i wegan do skosztowania naszego pysznego makaronu.

Nie tylko nasi klienci doceniają nasz makaron spaghetti BIO, ale także nasza planeta. Nasze opakowania są w pełni przyjazne środowisku, co oznacza, że wspólnie możemy dbać o nasze środowisko i przyczynić się do jego ochrony.

Podsumowując, nasz makaron spaghetti BIO to zdrowy, smaczny i ekologiczny produkt, który jest idealnym dodatkiem do Twojej kuchni. Spróbuj go już dziś i ciesz się chwilami kulinarnej przyjemności!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.