Makaron (semolinowy) tortiglioni BIO 500 g- VITALIANA
Makaron tortiglioni BIO od VITALIANA - produkcja we Włoszech, składniki z kontrolowanych upraw ekologicznych. Idealny do dań włoskich. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina z PSZENICY durum 100 %.
OPIS
Ekologiczny makaron Vitaliana wyprodukowany we Włoszech w regionie Basilicata.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906750251677 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
| Producent | VITALIANA (włoskie produkty) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

