Makaron (z płaskurki) gniazda tagliatelle BIO 250 g - ALCE NERO

SKU
B8009004809246

Makaron (z płaskurki) gniazda tagliatelle BIO 250 g - ALCE NERO to wyjątkowy produkt żywnościowy, wykonany z certyfikowanej mąki z płaskurki. Wyprodukowany we Włoszech przez renomowaną markę ALCE NERO, ten makaron jest idealny do sosów pomidorowych. Gotowanie al dente zajmuje tylko 8 minut! Niskie ceny i wysoka jakość! #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Makaron (z płaskurki) gniazda tagliatelle BIO 250 g - ALCE NERO
11,15 zł Reward Points Loader
Makaron (z płaskurki) gniazda tagliatelle BIO 250 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 minut.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry - 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Cart
  • 0
  • 0
Koszyk
Nie posiadasz produktów w koszyku.
Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.