Mango w czekoladzie creamy bez dodatku cukru BIO 70 g - COCOA
Mango w czekoladzie creamy bez dodatku cukru BIO 70 g od COCOA to połączenie słodkiego owocu z kremową czekoladą. Produkt wegański i bezglutenowyProdukty bezglutenowe, idealny dla miłośników łagodnych smaków. Wyprodukowany w Polsce. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 55 % (tłuszcz kakaowy*, inulinaDawkowanie inuliny*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), zawartość masy kakaowej minimum 31 %), suszone mango* 45 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację. Czekolada Creamy, którą pokryty jest owoc, dzięki roztartym migdałom i miąższowi z kokosa, do złudzenia przypomina smakiem mleczną czekoladę. Produkt zdecydowanie dla amatorów “mlecznych”, łagodnych smaków, mimo że nie zawiera MLEKA i jest w 100 % wegański.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 397 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 33 g
w tym poliole: 8,0 g
Błonnik: 18 g
Białko: 4,4 g
Sól: 0,25 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565216771 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.080000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Mango w czekoladzie creamy bez dodatku cukru COCOA to połączenie naturalnego słodkiego smaku suszonego mango z kremową czekoladą bez zbędnych dodatków. Produkowany w Polsce przez renomowaną markę COCOA, z certyfikatem składników ekologicznych. Mango w czekoladzie wyróżnia się delikatnym słodkim smakiem, który idealnie komponuje się z kremową czekoladą, migdałami i kokosem. Produkt idealny dla miłośników łagodnych smaków, wegański, bez dodatku cukru. Wartość odżywcza w 100 g to 397 kcal, tłuszcz 20 g, węglowodany 48 g, błonnik 18 g, białko 4,4 g, sól 0,25 g. Mango w czekoladzie COCOA to pyszna przekąska dla wszystkich, którzy cenią naturalne składniki i wyjątkowy smak. |