Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO to doskonały produkt żywnościowy. Wyprodukowany we Włoszech przez AGRISICILIA, spełnia wysokie standardy jakości. Pasteryzowany, zawiera tylko naturalne składniki, bez glutenu i cukru. WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego i wegetariański. Doskonały smak i wartości odżywcze - tylko 1075 kJ / 253 kcal na 100g. Zachowuje świeżość przez 14 dni. Sprawdź ten produkt #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, manadarynki ze skórką*, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1075 kJ / 253 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 57 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopnie Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8034034860059 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.560000 |
| Producent | AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy) |
| Adres producenta | Agrisicilia s.p.a., c.da vignale 7, 95032 belpasso |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

