Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI

SKU
B5906153203341

Chrupiące migdały o oprawie czekolady gorzkiej bezglutenowej. Wyprodukowane w Polsce przez DOTI. Ekologiczny skład: miazga kakaowa, cukier trzcinowy, migdały. Wysoka zawartość błonnika, doskonałe na przekąskę. Odpowiednie dla wegetarian. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI
9,83 zł Reward Points Loader
Migdały w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe BIO 50 g - DOTI jest do kupienia w przyrostach co 1

SKŁADNIKI
czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.

OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2368 kJ/571 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY NERKOWCA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Cart
  • 0
  • 0
Koszyk
Nie posiadasz produktów w koszyku.
Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.