Miód manuka mgo 400+ BIO 250 g - TRANZALPINE
Miod manuka mgo 400+ BIO 250 g - TRANZALPINE. Wyprodukowany w Nowej Zelandii. Certyfikowany składnik ekologiczny. Pozyskiwany z krzewów Manuka rosnących na zachodnim wybrzeżu NZ. Bogaty w methylglyoxal. Bezglutenowy, wegetariański. Doskonały jako zdrowa żywność. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
Miód manuka* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) methylglyoxalu. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1350 kJ/322 kcal
Tłuszcz: <1,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <1,0 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 74 g
Białko: 0,37 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 9421903616203 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.280000 |
| Producent | TRANZALPINE (miód manuka) |
| Adres producenta | Hoyer gmbh, steinbruchstraße 18, 82398 polling |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Nowa zelandia |

