Miso genmai (pasta z soi i ryżu brązowego) 400 g - TERRASANA
Miso genmai (pasta z soi i ryżu brązowego) 400 g - TERRASANA
SKU
B8713576271430
Pasta Miso genmai to smaczny składnik do zup, sosów i dań azjatyckich. Wyprodukowana przez TERRASANA, zawiera soję i ryż brązowy. Idealna jako bazę do dań i zdrowych dressingu. #zakreconysloik
SKŁADNIKI ziarna SOI 60,9 %, ryż brązowy 26,1 %, sól morska, woda, fermentowane koji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 681 kJ / 163 kcal Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 9,1 g w tym cukry: 8,2 g Białko: 12,1 g Sól: 10,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Miso genmai to pasta z soi i ryżu brązowego od marki TERRASANA, wyprodukowana w Indiach. Certyfikowana jako produkt ekologiczny, zawiera tylko naturalne składniki - ziarna soi, ryż brązowy, sól morską, wodę i fermentowane koji. Ta pasta może być używana jako alternatywa dla kostki bulionowej w zupach lub jako baza do sosów i marynat. Bogata w białko i niskokaloryczna, doskonale sprawdzi się w kuchni wegetariańskiej i wegańskiej. Po otwarciu przechowuj ją w lodówce, by zachować świeżość i aromat. Daj się zaskoczyć cudownemu smakowi i jakości Miso genmai - niech Twoje dania nabiorą wyjątkowego charakteru!
Zasubskrybuj newsletter aby otrzymywać informacje i korzystne oferty oraz rabaty powiązane z twoimi zakupami.
NIE spamujemy, nie wysyłamy innych wiadomości.
Zakręcony Słoik korzysta z plików "ciasteczek" (cookies) w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na używanie WSZYSTKICH ciasteczek/plików. Możesz jednak zobaczyć Ustawienia plików ciasteczek, aby wyrazić kontrolowaną zgodę.
Co to jest?Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.