Miso genmai (pasta z soi i ryżu brązowego) BIO 350 g - TERRASANA
Miso genmai pasta to ekologiczne, niepasteryzowane połączenie soi i ryżu brązowego. Bogate w białko i błonnik, idealne do wzbogacenia smaku potraw. Produkowany w Holandii przez TERRASANA, certyfikowany producent. Przechowuj w lodówce po otwarciu. Wybierz jako zdrową alternatywę! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
nasiona SOI*, ryż brązowy*, sól morska, woda, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 769 kJ/183 kcal
Tłuszcz - 5,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
Węglowodany - 19 g
w tym cukry - 12 g
Błonnik - 4,9 g
Białko - 11 g
Sól - 11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576271461 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.550000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |

