Miso mugi (pasta z soi i jęczmienia) BIO 350 g - TERRASANA
Miso mugi (pasta z soi i jęczmienia) BIO 350 g - TERRASANA. Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia. Z certyfikowanymi składnikami ekologicznymi. Bezglutenowe i bez cukru. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa i wegański. Wyprodukowane w Holandii. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
nasiona SOI*, JĘCZMIEŃ*, woda, sól morska, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11 g
Sól - 11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576271447 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.550000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |

