Ocet jabłkowy 4 % niefiltrowany BIO 500 ml - DELIKATNA
Niefiltrowany ocet jabłkowy 4% BIO 500 ml to naturalny produkt otrzymany z ekologicznych jabłek. Idealny do sałatek, sosów i jako napój. Niepasteryzowany, mętny, bez glutenu i cukru. Wyprodukowany w Polsce przez Delikatną (Zakwasownię). Przechowywać w temperaturze pokojowej. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.
OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.
UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 . Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5907739367365 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.700000 |
| Producent | DELIKATNA (kombucha, kimchi, zakwas) |
| Adres producenta | Ekologiczna przetwórnia mikołaj bator ul. stryjska 24 |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 45 |
| Kraj pochodzenia składników | Polska |

