Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany bezglutenowy BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

SKU
B8713576173253

Oryginalny Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR) marki TERRASANA. Wyprodukowany w Holandii, ten organiczny ocet ryżowy do sushi dodaje autentycznego smaku do ryżu, sałatek, sosów i gulaszu. Bezglutenowy, bez cukru i wegetariański. Przechowuj w chłodnym i zacienionym miejscu. Niska cena. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Ocet ryżowy do sushi niesłodzony filtrowany bezglutenowy BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonany z wysokiej jakości składników ekologicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN8713576173253
Waga całkowita (kg)0.430000
ProducentTERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
Adres producentaTerrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)120
Kraj pochodzenia składnikówJaponia

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.