Ocet winny różany BIO 250 ml - DARY NATURY
Ekologiczny ocet winny różany DARY NATURY 250 ml - idealny do dań! Wyprodukowany w Polsce, bez dodatków. Doskonały smak i aromat. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny ocet winny różany 100 %.
OPIS
Ekologiczny ocet winny różany uzyskuje się dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych pękami róży.
Kwasowość 6 %. Produkt pasteryzowany.
Ocet charakteryzuje się bardzo ciekawym harmonijnym smakiem i aromatem.
Doskonale nadaje warzywom, rybom i owocom morza oraz wielu innym potrawom niepowtarzalnego akcentu, łagodnego smaku i zapachu dzikiej róży.
UWAGA
Wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem.
Przed użyciem należy wstrząsnąć.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902581618573 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.350000 |
Producent | DARY NATURY - inne BIO |
Adres producenta | """dary natury"" sp.z o.o. koryciny 73 17-315 grodzisk" |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | Ocet winny różany BIO 250 ml marki DARY NATURY to ekologiczny produkt, który pochodzi z rodzimej polskiej produkcji. Dzięki naturalnej fermentacji z ekologicznych owoców róży aromatyzowanych płatkami tego kwiatu, uzyskuje się wyjątkowy produkt o kwasowości na poziomie 6%. Ocet ten wyróżnia się harmonijnym smakiem i aromatem nadającym potrawom niepowtarzalny akcent. Doskonale sprawdzi się jako dodatek do warzyw, ryb, owoców morza i wielu innych potraw, nadając im łagodny smak dzikiej róży. Produkt jest pasteryzowany, a wytrącanie się osadu na dnie butelki jest naturalnym procesem. Przed użyciem zaleca się wstrząsnięcie. Ocet winny różany DARY NATURY to doskonały sposób na dodanie charakterystycznego smaku i aromatu potrawom, dbając jednocześnie o środowisko. |