Pasztet z żołędzi z czosnkiem niedźwiedzim BIO 200 g - DARY NATURY

SKU
B5904538036522

Bio pasztet z żołędzi z czosnkiem niedźwiedzim DARY NATURY — aromatyczny, bogaty w błonnik #zakreconysloik

Obecnie brak na stanie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!

Opis

SKŁADNIKI
żołędzie* 31,6 %, cebula*, olej z nasion konopi siewnej*, ciecierzyca liofilizowana*, woda, sól, czosnek niedźwiedzi* 0,6 %, czosnek*, przyprawy*, jałowiec* 0,1 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny pasztet to jedyny w swoim rodzaju produkt łączący żołędzie z czosnkiem niedźwiedzim oraz aromatycznym jałowcem. Idealny, jako dodatek do mięs, pieczywa lub przekąsek wytrawnych.
Wysoka zawartość błonnika i manganu.
Mangan przyczynia się do utrzymania zdrowych kości oraz pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1006 kJ/245 kcal
Tłuszcz: 19,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 4,5 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 19,5 g
Białko: 3,0 g
Sól: 1,3 g
Mangan: 0,6 mg (30 %)**
** - dzienna referencyjna wartość spożycia

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5904538036522
Waga całkowita (kg)0.380000
ProducentDARY NATURY - inne
Adres producentaDary natury sp. z o.o. koryciny 73 17-315 grodzisk
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.