Pesto zielone z bazylii BIO 140 g - VITALIANA
Pesto z bazylii BIO 140 g - VITALIANA - to uniwersalny sos, idealny do makaronu i przekąsek. Wyprodukowany we Włoszech z wysokiej jakości składników, takich jak bazylia, oliwa z oliwek i orzechy nerkowca. Bez glutenu i cukru. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
bazylia* 66 %, olej słonecznikowy* 14 %, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia* 14 %, ORZECHY NERKOWCA* 4 %, sól, sok z cytryn*, płatki ziemniaczane*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczne pesto z bazylii uprawianej we Włoszech.
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1241 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 2,7 g
Sól: 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 10 dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906750251325 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.260000 |
| Producent | VITALIANA (włoskie produkty) |
| Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

















