Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 12 g - AMYLON
Proszek do pieczenia bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO 12 g - AMYLON. Składniki: skrobia kukurydziana, winiany potasu, węglany sodu. Wartość odżywcza w 100 g: 705 kJ/166 kcal, 0 g tłuszczu, 41 g węglowodanów, 0 g cukru, 0 g białka, 15,4 g soli. Bez glutenu. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wyprodukowany w Czechach. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 41 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 15,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006668279 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.020000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 240 |

