Proszek do pieczenia bezglutenowy BIO 200 g - AMYLON
Bezglutenowy proszek do pieczenia BIO o wadze 200 g marki AMYLON. Składniki: skrobia kukurydziana*, winiany potasu, węglany sodu. Produkt wyprodukowany w Czechach. Posiada certyfikat bio. Doskonały wybór dla osób ceniących zdrowe jedzenie. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, substancje spulchniające (winiany potasu, węglany sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 705 kJ/166 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0,1 g
Sól: 15,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006662420 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.210000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |

