Rabarbar w czekoladzie creamy BIO 70 g - COCOA
Rabarbar w czekoladzie creamy BIO 70 g od COCOA to prawdziwa gratka dla miłośników słodyczy. Surowa czekolada w połączeniu z rabarbarem stworzą niezapomniany smak. Wyprodukowane w Polsce z naturalnych składników. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
rabarbar* 50 % (suszony rabarbar* 68 %, koncentrat soku jabłkowego* 31 %, olej słonecznikowy* 1 %), czekolada* 50 % (tłuszcz kakaowy*, inulinaDawkowanie inuliny*, substancja słodząca: erytrytol*, MIGDAŁY*, sproszkowany napój OWSIANY*, nieprażone ziarno kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao*, sproszkowany miąższ koksowy*, naturalne aromaty, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*) - zawartość masy kakaowej minimum 31 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze smakiem rabarbaru. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1612 kJ / 387 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 34 g
w tym poliole: 7,4 g
Błonnik: 17 g
Białko: 3,9 g
Sól: 0,15 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902565216757 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.080000 |
Producent | COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie) |
Adres producenta | Surovital marcin rendak karol szwed s.c., św. urszuli ledóchowskiej 5/18, 02-972 warszawa |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Rabarbar w czekoladzie creamy BIO to przysmak dla miłośników słodyczy i ekologicznych produktów. Wyprodukowany w Polsce przez COCOA, ten produkt stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnej czekolady. Składający się z wyselekcjonowanych składników ekologicznych, jak suszony rabarbar i czekolada o zawartości masy kakaowej minimum 31%, zaskakuje intensywnym smakiem i delikatnością. Certyfikowany skład i subtelną recepturę sprawiają, że każdy kęs to prawdziwa uczta dla podniebienia. Dodatkowo, warto zauważyć, że produkt zawiera substancję słodzącą, dlatego warto spożywać go z umiarem. Rabarbar w czekoladzie creamy BIO to doskonała propozycja dla osób ceniących sobie zdrowe i ekologiczne przekąski. |