Skórka pomarańczy kandyzowana BIO 100 g - RAPUNZEL
Skórka pomarańczy kandyzowana BIO 100 g - RAPUNZEL. Certyfikowany składnik ekologiczny. Bez glutenu. WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa. Wyprodukowana w Holandii. Może być używana do wypieków i deserów. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
skórka pomarańczy* 57 %, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny zapach i mocny owocowy smak.
Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1332 kJ/314 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 70 g
Białko: 0 g
Sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 4006040307679 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.110000 |
Producent | RAPUNZEL (kremy orzechowe, ketchupy, czekolady) |
Adres producenta | Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrasse 1, d-87764 legau |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | Skórka pomarańczy kandyzowana BIO 100 g RAPUNZEL to organiczny produkt spożywczy, który zapewni Ci intensywny, owocowy smak i aromat. Wyprodukowany w Holandii przez renomowanego producenta RAPUNZEL - specjalistę w produkcji naturalnych produktów spożywczych. Skórka pomarańczy może być używana do wypieków lub do urozmaicenia deserów, dzięki czemu Twoje potrawy nabiorą niepowtarzalnego smaku. Ten produkt, certyfikowany przez certyfikat ekologiczny, jest doskonałym wyborem dla osób ceniących naturalne składniki. Po otwarciu przechowuj go w lodówce, aby zachował świeżość. Skórka pomarańczy kandyzowana BIO 100 g RAPUNZEL to idealny produkt dla miłośników ekologicznej żywności, którzy chcą urozmaicić swoje potrawy oryginalnym smakiem. |