Skrobia kukurydziana bezglutenowa BIO 200 g - AMYLON
Skrobia kukurydziana BIO 200 g - AMYLON to wysokiej jakości produkt żywnościowy produkowany w Austrii. Skrobia jest certyfikowana i ekologiczna. Bezglutenowa i bezcukrowa, idealna dla osób dbających o dietę. Niska cena sprawia, że jest to wybór ekonomiczny. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1498 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 0 g
Białko: <0,5 g
Sól: <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006667623 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.210000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Austria |

