Śliwki w occie bezglutenowe 500 g (250 g) - KROKUS
Śliwki w occie KROKUS to żywnościowy przetwór owocowy, wyprodukowany w Polsce przez renomowaną firmę KROKUS. Pasteryzowany produkt, bezglutenowyProdukty bezglutenowe i niskokaloryczny, bez tłuszczu i soli. Idealny do różnorodnych dań, ze składnikami naturalnymi i aromatycznymi przyprawami. Przechowywać w chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
śliwki, woda, cukier, ocet spirytusowy, cynamon, ziele angielskie, liść laurowy, goździki.
OPIS
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 401 kJ/94 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 23 g
w tym cukry: 22 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5906732624260 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 1.090000 |
| Producent | KROKUS (przetwory owocowe i warzywne) |
| Adres producenta | Krokus przetwórnia owoców i warzyw czesław caryk sp.j. pająków 25 b, 26-704 przyłęk |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | Polska |

