Sok z pigwowca nfc BIO 270 ml - DARY NATURY

SKU
B5902741008527

DARY NATURY Sok z pigwowca BIO to ekologiczny produkt żywnościowy o naturalnym składzie. Zawiera 100% soku z pigwowca, bez dodatku sztucznych substancji. Wyprodukowany w Polsce przez renomowaną markę. Sok jest pasteryzowany i doskonale nadaje się jako dodatek do herbaty. Niski poziom glutenu i cukru sprawia, że jest odpowiedni dla osób z różnymi dietami. Zdecydowanie warto spróbować tego pysznego soku! #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
Sok z pigwowca nfc BIO 270 ml - DARY NATURY jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
bezpośredni sok z pigwowca* 100 %
(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezpośredni sok z pigwowca NFC (nie z koncentratu) polecany jako dodatek do herbaty.
Produkt pasteryzowany. Wytrącanie osadu jest naturalnym procesem nie tanowi wady produktu. Przed użyciem wstrząsnąć.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 99 kJ/24 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,4 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 0,1 g
Sól: 0,1 g
Witamina C: 55 mg (67 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia witaminy C (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chodnym miejscu
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 72 godzin.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN5902741008527
Waga całkowita (kg)0.500000
ProducentDARY NATURY - inne
Adres producenta"dary natury" sp. z o.o. koryciny 73, 17-315 grodzisk
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)90

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.