Sos do spaghetti BIO 550 g - DARY NATURY
Sos do spaghetti BIO 550 g, DARY NATURY. Wyprodukowany w Polsce przez producenta DARY NATURY. Ekologiczny sos do spaghetti o unikalnym składzie, zawierający przecier pomidorowy, paprykę słodką, cebulę oraz inne naturalne składniki. Licencjonowany certyfikat potwierdza wysoką jakość produktu. Doskonały dodatek do makaronów. Przechowywać w chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
Przecier pomidorowy*, papryka słodka*, cebula*, cukier trzcinowy*, pomidor suszony*, sok z pigwowca*, czosnek*, sól morska*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu.
Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 458 kJ/109 kcal
Tłuszcz: 7,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 10,3 g
w tym cukry: 9,2 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902741006356 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.830000 |
| Producent | DARY NATURY - inne |
| Adres producenta | "dary natury" sp. z o.o. koryciny 73, 17-315 grodzisk |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |

