Sos sojowy shoyu z dozownikiem BIO 150 ml - TERRASANA
Odkryj sos sojowy shoyu z dozownikiem BIO 150 ml od TERRASANA! Doskonały do sushi i dań warzywnych, z autentycznym smakiem umami. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, nasiona SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasze japońskie shoyu w butelce z dozownikiem łączy w sobie autentyczność i wygodę. Butelka jest wypełniona wysokiej jakości fermentowanym sosem shoyu z Japonii. Dzięki temu, jednym ruchem nalewania, dodasz swoim potrawom odpowiednią dawkę umami.
Sos shoyu doskonale nadaje się jako sos do sushi, ale także do makaronu, potraw smażonych na patelni i dań warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 267 kJ / 63 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 5,8 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 9,6 g
Sól: 14,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576271065 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.270000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |

