Bajgle z siemieniem lnianym bezglutenowe (2 szt.) 190 g - INCOLA
Bajgle z siemieniem lnianym bezglutenowe - idealna propozycja śniadaniowa, chrupiący dodatek na cały dzień. Zdrowe i popularne na całym świecie. Wyprodukowane w Polsce przez firmę INCOLA. Warto sprawdzić! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), mąki (ryżowa, kukurydziana), złote siemię lniane 12,8 %, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, białko JAJA kurzego, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, sól, substancje zagęszczające (hydroksypropylometyloceluloza, guma ksantanowa).
OPIS
Popularna bułka o charakterystycznym kształcie oponki, posypana z wierzchu chrupiącym siemieniem lnianym. Idealna jako zdrowa propozycja śniadaniowa, uwielbiana na całym świecie.
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1241 kJ/295 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 51,5 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 4,65 g
Sól: 1,16 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 5902431592114 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.240000 |
Producent | INCOLA (bezglutenowe pieczywo i wafle) |
Adres producenta | Gfs poland sp. z o.o. ul. komorowicka 110, 43-300 bielsko biała |
Typ diety / produkt | |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |
Rozszerzony opis | Bajgle z siemieniem lnianym bezglutenowe marki INCOLA to idealna propozycja śniadaniowa dla wszystkich, którzy szukają zdrowej alternatywy dla tradycyjnych bułek. Wyprodukowane w Polsce, te popularne bajgle są nie tylko pyszne, ale także ekologiczne! Zawierają złote siemię lniane i są bogate w błonnik roślinny, co sprawia, że są łatwostrawne i zdrowe. Można je spożywać zarówno na ciepło, jak i zimno - idealnie sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i jako przekąska. Nie zawierają glutenu ani cukru, więc idealnie nadają się dla osób z nietolerancją na te składniki. Możesz być pewien, że ten wegetariański produkt bezglutenowy przyniesie Ci mnóstwo radości podczas codziennych posiłków! |