Chrupki jaglane serowo - cebulowe bezglutenowe BIO 75 g - BIOPONT
Bezglutenowe chrupki jaglane serowo-cebulowe BIO 75g od BIOPONT z certyfikatem ekologicznym. Idealna zdrowa przekąska z odrobiną pikantności. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
kasza jaglanaUniwersalność kaszy jaglanej*, olej słonecznikowy*, mieszanka przypraw* (cebula w proszku* 1,1 %, pietruszka*, chili*), mąka ryżowa*, SER Cheddar w proszku* 1,8 %, sól morska, cukier trzcinowy*, ekstrakt drożdżowy*, kwas: kwas cytrynowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku serowo-cebulowym. Idealna zdrowa przekąska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1939 kJ/463 kcal
Tłuszcz: 24 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 53 g
W tym cukry: 3,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 8,5 g
Sól: 1,3 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5998858704797 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.100000 |
| Producent | BIOPONT (chrupki bezglutenowe) |
| Adres producenta | Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 30 |

