Ciastka w polewie czekoladowej sticks bezglutenowe BIO 130 g - NATEN
Ciastka w polewie czekoladowej sticks bezglutenowe NATEN to pyszny i zdrowy przysmak. Wyprodukowane we Francji z ekologicznych składników, zawierających tylko naturalne skrobie i mąki. Bezglutenowe, bezcukrowe i wegetariańskie. Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Spróbuj już teraz! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
czekolada mleczna* 41 % (cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, MLEKO w proszku pełnotłuste*, miazga kakaowa*, wanilia sproszkowana*), skrobia kukurydziana*, skrobia z tapioki*, mąka kukurydziana*, margaryna (MASŁO shea*, olej słonecznikowy*, woda, sól, koncentrat soku z cytryny*), syrop glukozowy*, substancja zagęszczająca: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, sól morska, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), substancja spulchniająca: węglany amonu, węglany sodu. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2154 kJ/515 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tluszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 61 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,2 g
Sól: 0,16 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać JAJA i ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
EAN | 3760092217966 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.160000 |
Producent | NATEN (ciastka bezglutenowe) |
Adres producenta | Abcd nutrition sarl. rue robert estienne 513. 60400 noyon |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Kraj pochodzenia składników | - |
Rozszerzony opis | Witaj w świecie smakowitych, ekologicznych ciastek bezglutenowych marki NATEN! Nasze Ciastka w polewie czekoladowej to idealny deser dla wszystkich miłośników słodyczy, którzy dbają o swoje zdrowie i środowisko. Nasze ciastka są produktem żywnościowym, wytwarzanym przez NATEN - renomowanego producenta ciastek bezglutenowych. Nasze działania koncentrują się na tworzeniu smacznych i zdrowych produktów, co sprawia, że nasze Ciastka w polewie czekoladowej są idealnym wyborem dla osób z nietolerancją glutenu i alergią na pszenicę. Główne składniki naszych ciastek to czekolada mleczna, mieszanka skrobi kukurydzianej i tapiokowej, mąka kukurydziana oraz nasza wyjątkowa margaryna wykonana z masła shea i oleju słonecznikowego. Nasze ciastka są także wzbogacone o naturalne substancje spulchniające i zagęszczające. Jednak to nie wszystko! Nasze Ciastka w polewie czekoladowej są również certyfikowane jako organiczne, dzięki czemu masz pewność, że smakujesz absolutnie najlepsze jakościowo produkty. Ponadto, nasze ciastka są wegetariańskie, co oznacza, że są odpowiednie dla osób, które pragną zredukować spożycie mięsa. Nasze Ciastka w polewie czekoladowej są przygotowywane we Francji, dokładając wszelkich starań, aby zapewnić najwyższą jakość produktu. Ich składniki są starannie, ręcznie wyselekcjonowane, co sprawia, że kiedy je jesz, możesz poczuć się pewny jakości oraz smaku. Nie tylko smak naszych Ciastek w polewie czekoladowej jest istotny! Dbamy również o środowisko naturalne poprzez wykorzystanie materiałów ekologicznych oraz przyjaznych dla naszej planety metod produkcji. Właśnie dlatego nasze ciastka są tak popularne wśród osób, które pragną zredukować swoje ślad ekologiczny. Dzięki naszym Ciastkom w polewie czekoladowej możesz cieszyć się doskonałym smakiem słodyczy, jednocześnie wiedząc, że dokonujesz odpowiedzialnego wyboru. Przechowuj je w suchym i chłodnym miejscu, aby zachować ich świeżość na długo. Spróbuj naszych Ciastek w polewie czekoladowej BIO i przekonaj się, jak smaczny i ekologiczny deser może być równocześnie. To pyszność z odpowiedzialnym podejściem! |