Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO 20 g - AMYLON
Cukier cynamonowy BIO 20 g - AMYLON. Doskonale nadaje się do wypieków oraz jako dodatek do słodkich dań. Wyprodukowany w Czechach przez AMYLON. Niska cena. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, cynamon mielony* (min.14 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1464 kJ / 344 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: 86 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006667647 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.020000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 176 |













