Deser ryżowy czekoladowy bezglutenowy BIO (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
Deser ryżowy czekoladowy bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO, wyprodukowany we Włoszech przez THE BRIDGE, to pyszna i zdrowa przekąska. Składniki organiczne, takie jak ryż, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao i czekolada, zapewniają doskonały smak. Produkt jest odpowiedni dla wegan i objęty certyfikatem bio. Bezglutenowy i bez dodatku cukru. Idealny deser dla każdego, kto dba o zdrową dietę. Przechowuj w lodówce po otwarciu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, ryż* (14,2 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, kakaoPrzeczytaj o właściwościach kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu* (3 %), czekolada* (1 %)(miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier trzcinowy*), olej słonecznikowy*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, guma gellan. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 431 kJ/102 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 20 g
w tym cukry: 11 g
Białko: 1,1 g
Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8019428009085 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.310000 |
| Producent | THE BRIDGE (napoje i desery roślinne) |
| Adres producenta | The bridge srl, via marcigaglia 20, 36070 san pietro mussolino (vi) italy |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |

