Deser ryżowy o smaku waniliowym bezglutenowy BIO (2 x 130 g) 260 g - THE BRIDGE
Deser ryżowy o smaku waniliowym bezglutenowyProdukty bezglutenowe BIO to pyszny produkt żywnościowy od marki THE BRIDGE. Wyprodukowany we Włoszech, oparty na ekologicznych składnikach. Bezglutenowy, wegański i idealny dla wegetarian. Niska cena, wysoka jakość i certyfikat bio. Spraw sobie słodkie przyjemności bez obaw o gluten. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
woda, ryż* (14,8 %), cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, olej słonecznikowy*, naturalny aromat waniliowy*, koncentrat z marchwi*, olej szafranowy*, sól morska, substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego*, guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, guma gellan*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni dla wegan. Produkt UHT.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 437 kJ/104 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 19 g
w tym cukry: 9,1 g
Białko: <0,5 g
Sól: 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 1 dnia.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8019428009078 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.310000 |
| Producent | THE BRIDGE (napoje i desery roślinne) |
| Adres producenta | The bridge srl, via marcigaglia 20, 36070 san pietro mussolino (vi) italy |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |

