Galaretka z agarem o smaku cytrynowym bezglutenowa BIO 40 g - AMYLON
Galaretka o smaku cytrynowym bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 40 g - AMYLON to żywnościowy produkt wyprodukowany w Czechach. Składniki to cukier, agar, kwas cytrynowy, naturalny aromat i kurkuma mielona. Aby przygotować galaretkę, wsyp zawartość torebki do zimnej wody i gotuj przez 1-2 minuty. Po schłodzeniu w lodówce, galaretka stężeje. Produkt przechowuj w suchym i chłodnym miejscu. Niska cena i certyfikowany składnik ekologiczny to główne zalety. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier*, substancja żelująca: agar*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat*, kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do 250 ml zimnej wody i wymieszać. Gotować przez 1-2 minuty, cały czas mieszając. Odstawić do lodówki, aby galaretka stężała.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1582 kJ/382 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 92 g
w tym cukry - 92 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8594006668323 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.050000 |
| Producent | AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie |
| Adres producenta | Amylon a.s., svermova 117, 580 36 havlickuv brod |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |

