Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL
Majonez wegański BIO 250 ml - VITAQUELL. Składniki: olej słonecznikowy, woda, cukier trzcinowy, ocet winny, gorczyca, ocet jabłkowy, sól morska, białko groszku, dekstroza, guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania, curry. Bez glutenu. Wartość energetyczna: 1997 kJ/477 kcal. Wyprodukowany w Niemczech. Idealny dodatek do różnorodnych dań. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy* 50 %, woda, nierafinowany cukier trzcinowy*, ocet spirytusowy*, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól morska, białko grochu*, dekstroza*, substancja zagęszczająca: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, curry* (zawiera SELER*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 1949 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 50 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 4,8 g
w tym cukry: 4,6 g
Białko: 1,0 g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (w temperaturze do 10°C) i zużyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4003247705505 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.410000 |
| Producent | VITAQUELL (margaryny, majonezy, inne) |
| Adres producenta | Fauser vitaquellwerk kg, postfach 54 06 29, 22506 hamburg |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

