Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
Mąka z soczewicy czerwonej bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 450 g - PROBIO. Doskonale nadaje się do wypieków i zagęszczania dań. Zawiera 24 g białka i tylko 1,7 g tłuszczu. Wyprodukowana w Czechach przez PROBIO. Przechowuj w temperaturze do 25˚C. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy.
OPIS
Mąka z czerwonej soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań, zup, do panierwowania, do wypieku ciasteczek, muffinów czy przygotowywania ciasta naleśnikowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1317 kJ/313 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 39 g
W tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 23 g
Białko: 25 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25C
Dodatkowe informacje
| EAN | 8595582418012 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.460000 |
| Producent | PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) |
| Adres producenta | Pro-bio, spol. s r.o.,, lipova 40, 78832 starÉ mĚsto p. snĚŽnÍkem |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

