Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO
Mąka z sorgo bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 450 g to idealny składnik do pieczenia ciast, ciasteczek i panierowania. Delikatna konsystencja sprawia, że doskonale nadaje się również do zagęszczania potraw. Wyprodukowana w Czechach przez PROBIO, certyfikowany producent do wypieków i mąk. Wartość odżywcza: 1529 kJ/360 kcal, 2g tłuszczu i 8,8g białka na 100g. Przechowuj w temperaturze do 25˚C. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25˚C.
Dodatkowe informacje
EAN | 8595582418111 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.460000 |
Producent | PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) |
Adres producenta | Pro-bio, spol. s r.o.,, lipova 40, 78832 starÉ mĚsto p. snĚŽnÍkem |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Rozszerzony opis | Wprowadzenie: Chciałbyś czerpać radość z wypieków i przygotowywać pyszne ciasta, ale jednocześnie dbać o swoje zdrowie? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Poznaj naszą Mąkę z sorgo bezglutenową BIO od PROBIO. To naturalny, ekologiczny produkt, który pozwoli Ci cieszyć się smakiem domowych wypieków, mając pewność, że dostarczasz swojemu organizmowi zdrowych składników. Rodzaj produktu: Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g to produkt spożywczy, który doskonale sprawdzi się w Twojej kuchni. Jej delikatna konsystencja pozwoli Ci nadawać odpowiednią teksturę Twoim potrawom, zarówno w roli zagęszczacza, jak i panierki. Dodatkowo, mąka z sorgo jest idealna do pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa. Korzyści: Korzystanie z naszej Mąki z sorgo bezglutenowej BIO przyniesie wiele korzyści Twojemu zdrowiu. Produkt jest certyfikowany i pochodzi od renomowanego producenta PROBIO, który specjalizuje się w mieszankach do wypieków i mąkach. Wyprodukowany w Czechach, nasz produkt spełnia najwyższe standardy jakości i bezpieczeństwa. Kluczowe cechy:
Podsumowanie: Mąka z sorgo bezglutenowa BIO 450 g od PROBIO to doskonały wybór dla osób, które chcą w zdrowy, ekologiczny sposób cieszyć się smakiem domowych wypieków. Jej delikatna konsystencja i bogactwo składników odżywczych sprawiają, że można ją wykorzystać na wiele różnych sposobów w kuchni. Daj sobie szansę na odkrycie nowych smaków i dołącz do grona naszych zadowolonych klientów, którzy doceniają jakość i naturalność naszych produktów. |