Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO 500 g - DARY NATURY
Mąka z topinamburu bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 500 g - DARY NATURY. Składniki: obrane, suszone i mielone kłącze topinamburu. Wyprodukowana w Polsce. Idealna do placków, kotletów, sosów i zup. Bezglutenowa i niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
obrane, suszone i mielone kłącze topinamburu* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Topinambur pochodzi z Ameryki Północnej. Po wykopaniu topinamburu z ziemi nie da się go długo przechowywać w postaci świeżej, w postaci suszonej i zmielonej można go przechowywać cały rok i tworzyć z niego różne dania.
Mąka z topinamburu może służyć do wielu celów np.: placki z topinamburu (tak jak placki z ziemniaków), kotlety z mąki z topinamburu, dodatek do sosów, dodatek do zup oraz w innych formach według upodobań.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902741008268 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.550000 |
| Producent | DARY NATURY - inne |
| Adres producenta | "dary natury" sp. z o.o. koryciny 73, 17-315 grodzisk |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |

