Makaron (orkiszowy razowy) spaghetti BIO 400 g - NIRO
Makaron spaghetti BIO otrzymany z pszennicy orkiszowej, przygotowany z certyfikowanych składników ekologicznych. Bezglutenowy, wegetariański i bogaty w błonnik, składniki odżywcze oraz smak. Wyprodukowany w Polsce przez NIRO - markę znającą się na makaronach orkiszowych. Idealny wybór dla osób dbających o zdrową i ekologiczną dietę. Przechowywać w chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7-10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1409 kJ/332 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 3,8 g
Białko: 14 g
Sól: 0,015 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5908259954011 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.420000 |
| Producent | NIRO (makarony orkiszowe) |
| Adres producenta | Przedsiębiorstwo produkcyjno usługowo - handlowe niro sp. z o.o. , dolna 4, 42-283 boronów |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Polska |

