Makaron proteinowy (z soi zielonej i quinoa) fettuccine bezglutenowy BIO 200 g - MAXSPORT
Makaron proteinowy ze zielonej soi i quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?, idealny dla wegetarian, wegański i bezglutenowyProdukty bezglutenowe. Wysoka zawartość białka, bez dodatku cukru. Przygotowanie w 3-5 min, 4 sugerowane porcje. Ekologiczny, produkowany w Słowacji. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z zielonej SOI* 95%, mąka z quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoaQuinoa - do jakich dań będzie dobra?, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1399 kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7 g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8588007030111 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.230000 |
| Producent | MAXSPORT (batony, kremy, makarony) |
| Adres producenta | Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratislava |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |

