Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO

SKU
B8009004118645

Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO. Wyprodukowany we Włoszech przez renomowanego producenta. Idealny dla miłośników ekologicznej żywności. Skład: mąka z PSZENICY durum*, woda. Sposób przygotowania: 8 min gotowania w 1,5l wrzącej wody. Wartość odżywcza: 352 kcal, 11g białka, 73g węglowodanów. Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
8,47 zł Możliwa zniżka o 0,85 zł - sprawdź rabaty
Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO
8,47 zł Możliwa zniżka o 0,85 zł - sprawdź rabaty
Makaron (semolinowy) farfalle BIO 500 g - ALCE NERO jest do kupienia w przyrostach co 1

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość energetyczna - 1478 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 73 g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Cart
  • 0
  • 0
Koszyk
Nie posiadasz produktów w koszyku.
Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.