Makaron (semolinowy jajeczny) tagliatelle BIO 250 g - LA BIO IDEA
BIO tagliatelle Makaron semolinowy jajeczny LA BIO IDEA, wyprodukowany we Włoszech, to pyszna i zdrowa propozycja dla miłośników makaronu. Składniki są certyfikowane jako ekologiczne, a wartość odżywcza jest imponująca. Bezglutenowy i wegetariański, idealny dla osób o różnych preferencjach żywieniowych. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
(semolina) mąka z PSZENICY durum*, JAJA* (20 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Dodać makaron do wrzącej wody. Gotować przez 6 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1540 kJ / 364 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 68 g
w tym cukry: 2,4 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 14,0 g
Sól: 0,12 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8717496906946 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.280000 |
| Producent | LA BIO IDEA (makarony, strączkowe,sosy pomidorowe) |
| Adres producenta | Do-it consumer products bv, hermesweg 7, 3771 nd barneveld |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |













