Makaron (semolinowy) fusilli BIO 500 g - VITALIANA
Makaron fusilli BIO 500g od VITALIANA - skomponowany z mąki z PSZENICY durum z włoskich upraw ekologicznych. Idealny do dań włoskich. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna semolina z PSZENICY durum 100 %.
OPIS
Źródło białka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
makaron gotować w osolonej wodzie przez 8-9 minut, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ/354 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 12 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ I gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
EAN | 5906750251639 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
Producent | VITALIANA |
Adres producenta | Bio planet s.a., wilkowa wieś 7, 05-084 leszno |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
Kraj pochodzenia składników | Włochy |
Rozszerzony opis | Makaron semolinowy fusilli BIO 500 g marki VITALIANA to prawdziwa perełka włoskiej kuchni. Wyprodukowany we Włoszech z organicznej mąki z pszenicy durum, zachwyca nie tylko swoim smakiem, ale także wartościami odżywczymi. To idealny dodatek do prostych dań, które przeniosą Cię prosto do słonecznej Italii. Bez dodanych cukrów czy tłuszczów nasyconych, stanowi idealną bazę dla pełnowartościowych posiłków. Certyfikowany jako produkt bio, sprawi, że Twoje potrawy będą nie tylko pyszne, ale też zdrowe i ekologiczne. Odkryj smak prawdziwej włoskiej makaronerii z makaronem VITALIANA! |