Masło klarowane ghee BIO 220 g (242 ml) - FINCK AYURVEDA
Masło klarowane ghee BIO to wysokiej jakości produkt żywnościowy produkcji niemieckiej marki FINCK AYURVEDA. Składający się tylko z bezwodnego tłuszczu mlecznego, jest idealny do różnych rodzajów gotowania, pieczenia i smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?. Jego wyjątkowy smak wzmocni każde danie, a certyfikat bio oraz brak glutenu i cukru czynią go odpowiednim dla wegetarian. Przechowuj w temperaturze pokojowej. Niskie ceny dostępne na #zakreconysloik.
Opis
SKŁADNIKI
bezwodny tłuszcz MLECZNY*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do duszenia, pieczenia, smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3763 kJ/899 kcal
Tłuszcz: 99,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65,8 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4260042260084 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
| Producent | GHEE (masło klarowane) |
| Adres producenta | Finck ghee gmbh, grÄfin-monika-strasse 31, 88367 hohentengen |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |

