Mieszanka do wypieku chleba bez dodatku cukrów bezglutenowa keto 500 g - PIĘĆ PRZEMIAN
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba bez dodatku cukrów, idealna dla osób na diecie ketogenicznej. Składniki: mąka migdałowa, słonecznik, nasiona chiaWykorzystaj nasiona chia do zrobienia koktajlu!, pestki dyni, siemię lniane, mąka lniana, łuska babki jajowatej, sól himalajska. Wyprodukowana w Polsce przez firmę PIĘĆ PRZEMIAN. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza: 1320 kJ/319 kcal, tłuszcz 24 g, węglowodany 3,1 g, białko 15 g, sól 1,3 g. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka MIGDAŁOWA, słonecznik, nasiona chiaWykorzystaj nasiona chia do zrobienia koktajlu!, pestki dyni bezłuskowej, siemię lniane, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól himalajska.
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Nagrzej piekarnik (góra - dół) do 190 stopni Celsjusza
2. Wsyp mieszankę do miski
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek
5. Wsadź do piekarnika na 80 minut
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zwiniety w szmatkę.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1320 kJ/319 kcal
Tłuszcz - 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,4 g
Węglowodany - 3,1 g
w tym cukry - 2,2 g
Białko - 15 g
Sól - 1,3 g
INFORMACJA ALLERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5902837810966 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
| Producent | PIĘĆ PRZEMIAN (produkty spożywcze) |
| Adres producenta | Simpatiko s.c. ul. łuże 20, 05-092 dąbrowa |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |















