Mieszanka do wypieku uniwersalna bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO
Mieszanka do wypieku uniwersalna bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 500 g - PROBIO. Składniki: mąka gryczana, mąka z sorgo, mąka kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa. Idealna do kruchych ciasteczek, chlebów, naleśników i biszkoptów. Nadaje się także na knedle, pyzy, zagęszczanie sosów, zup i dań warzywnych. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka gryczana*, mąka z sorgo*, mąka kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Mieszanka do przygotowania kruchych ciasteczek, chrupiącego chleba, naleśników oraz biszkoptów. Nadaje się również na knedle, pyzy do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1480 kJ / 353 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 7,1 g
Sól: <0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 25°C.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8595582417114 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.510000 |
| Producent | PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki) |
| Adres producenta | Pro-bio, spol. s r.o.,, lipova 40, 78832 starÉ mĚsto p. snĚŽnÍkem |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |

