Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 1 L - BORDONI (ECONATURE)
Olej słonecznikowy do gotowania i smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? BIO 1 L od BORDONI to wysokiej jakości produkt wyprodukowany we Włoszech. Idealny do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? dzięki wysokiemu punktowi dymienia i neutralnemu smakowi. Źródło witaminy E. Przechowywać w chłodnym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczny olej słonecznikowy wysokooleinowy, rafinowany.
OPIS
Dzięki swojemu kwaśnemu profilowi, wysokiej temperaturze dymienia i neutralnemu smakowi doskonale nadaje się do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?.
Źródło witaminy E.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 3404 kJ/828 kcal
Tłuszcz: 92 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 73 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 7,6 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Witamina E: 43 mg (360 %)**
**dzienna referencyjna wartość spożycia
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, SOJĘ, nasiona sezamu
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu
Dodatkowe informacje
EAN | 8023242001361 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 1.200000 |
Producent | BORDONI (oleje, oliwy) |
Adres producenta | Bordoni italia srl via degli artigiani 20/22 ginestra fiorentina 50055 loc. lastra a signa (fi) italy |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
Rozszerzony opis | Olej słonecznikowy do gotowania i smażenia BIO 1 L - BORDONI (ECONATURE) to ekologiczny, wysokiej jakości produkt spożywczy idealny do przygotowywania potraw na co dzień. Wyprodukowany we Włoszech przez renomowanego producenta BORDONI, cieszy się certyfikatem jakości. Dzięki swojemu wysokiemu punktowi dymienia i neutralnemu smakowi, doskonale sprawdzi się podczas smażenia potraw. Ponadto, bogactwo witaminy E sprawia, że olej ten nie tylko podnosi walory smakowe potraw, ale również wpływa korzystnie na nasze zdrowie. Przechowuj go w chłodnym i zacienionym miejscu, by zachować jego świeżość i właściwości. Olej słonecznikowy to kluczowy składnik każdej kuchni i niezbędny element zdrowej diety. Daj swoim potrawom wyjątkowy smak i zachowaj ich wartości odżywcze! |