Oliwa z oliwek extra virgin BIO 750 ml - LEVANTE
Nasza oliwa z oliwek extra virgin BIO 750 ml, wyprodukowana przez Levante we Włoszech, to najwyższa kategoria oliwy z oliwek. Uzyskana tylko za pomocą środków mechanicznych, jest idealna do zup, sałatek, dań gotowych i pieczenia ryb. Jej kwasowość wynosi zawsze 0,3/0,4%. Ta ekologiczna oliwa z oliwek jest nie tylko pyszna, ale także certyfikowana jako bio. Spróbuj jej już dziś i odkryj prawdziwy smak Italii! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
OPIS
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?.
Kwasowość: 0,3/0,4 %, zawsze <0,8 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3389 kJ/824 kcal
Tłuszcz - 92 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 13 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od ciepła i światła.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8011845414077 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 1.100000 |
| Producent | LEVANTE (włoskie oliwy, oleje) |
| Adres producenta | Olio levante s.r.l., via barletta, km 20,200, 76123 andria |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |

