Oliwa z oliwek z olejem słonecznikowym do gotowania i smażenia BIO 750 ml - BYODO
Bio oliwa z oliwek z olejem słonecznikowym do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? i gotowania o unikalnej kompozycji olejów, idealna do wysokich temperatur. Producent BYODO, certyfikat ekologiczny. Wyprodukowana we Francji. Wartość odżywcza: 92g tłuszczu na 100 ml. Niska cena. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (51 %), olej słonecznikowy* (49 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Aby uzyskać szczególnie łagodną nutę oliwek podczas smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?, stworzono unikalną kompozycję olejów z oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i najlepszego oleju słonecznikowego „wysokooleinowego”. Wrażliwe na ciepło substancje roślinne są delikatnie filtrowane z oleju w procesie Byo-Protect, co oznacza, że olej ten można podgrzać do wysokich temperatur. Jest idealny do smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia?, grillowania lub smażeniaCzy oliwa jest dobra do smażenia? w głębokim tłuszczu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 3404 kJ/828 kcal
Tłuszcz: 92 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem i ciepłem.
Dodatkowe informacje
EAN | 4018462401507 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 1.030000 |
Producent | BYODO (sosy, majonezy, musztardy) |
Adres producenta | Byodo naturkost gmbh leisederstrasse 2 |
Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 90 |
Rozszerzony opis | Oliwa z oliwek z olejem słonecznikowym do smażenia i gotowania BYODO to ekologiczny produkt żywnościowy, który doskonale nadaje się do gotowania i smażenia potraw. Dzięki unikalnej kompozycji olejów z oliwek z pierwszego tłoczenia i oleju słonecznikowego o wysokiej zawartości oleiny, możesz cieszyć się delikatnym smakiem oliwek podczas przygotowywania potraw. Wrażliwe składniki roślinne są delikatnie filtrowane, dzięki czemu olej można podgrzewać do wysokich temperatur, idealny do smażenia, grillowania oraz smażenia w głębokim tłuszczu. Produkt jest certyfikowany, produkowany we Francji, bezglutenowy oraz wegański. Dzięki temu olejowi możesz cieszyć się zdrowym i smacznym jedzeniem, bez dodatku sztucznych substancji. Wystarczy przechowywać go w temperaturze pokojowej, chroniąc przed światłem i ciepłem. Odkryj smak naturalności z oliwą z oliwek BYODO! |