Pasta kremowa toskana bezglutenowa BIO 140 g - ALLOS
Pasta kremowa toskana bezglutenowaPrzeczytaj o alternatywnych produktach dla celiaki BIO 140 g - ALLOS. Intensywny smak warzyw, idealna do pieczywa. Wyprodukowana w Niemczech przez ALLOS. Certyfikowany składnik ekologiczny. Zawiera olej słonecznikowy, paprykę, nasiona słonecznika, przecier z pomidorów, bakłażan i cukinię. Bezglutenowa i wegetariańska. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, woda, nasiona słonecznika*, papryka czerwona*, przecier z pomidorów* (6 %), sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, bakłażan (3 %), cukinia (3 %), sól morska, ocet jabłkowy*, sproszkowane białko z nasion słonecznika*, czosnek w proszku*, bazylia* (0,2 %), oreganoPoczytaj także o olejku oregano, jego właściwościach...* (0,2 %), rozmaryn* (0,1 %), pieprz biały* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Najlepiej sprawdza się do kanapek i różnego rodzaju przekąsek. Zastosowanie zależy od własnego pomysłu. Bogaty smak produktu został osiągnięty dzięki najlepszym składnikom.
Idealna do śniadania, kolacji, czy nawet jako dodatek do obiadu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ / 369 kcal
Tłuszcz: 34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 3,6 g
Sól: 1,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 4016249150389 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.290000 |
| Producent | ALLOS (musy, musli, chałwa, syrop z agawy) |
| Adres producenta | Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 60 |
| Kraj pochodzenia składników | - |

